x

AC/DC færdiggør album

AC/DC færdiggør album

Det er otte år siden, AC/DC sidst har udsendt et album, men nu er der endelig nyt på vej. I et interview med radiostationen 102.9 WMGK i Philadelphia fortæller bandets frontmand Brian Johnson, at indspilningerne er overstået, og sidste fase er påbegyndt.

Johnson forklarer, at den lange periode uden udgivelser skyldes dovenskab, og at bandet, inden de gik i studiet, ikke havde været sammen alle sammen i fem år.

Johnson fortæller, at han har brugt tiden på at spille i et band til velgørenhedskoncerter og til at køre racerløb. Derudover har han været involveret som producent i filmen "Totally Baked", der indeholder tre sange skrevet af Johnson, og som netop er blevet udsendt på dvd.

Ellers har Johnson bare gået og hygget sig. Men han fortæller, at lige så snart han begyndte at spille med bandet igen, meldte gåsehuden sig, og han beskriver sig selv i interviewet som den heldigste mand i verden.

Det kommende album har endnu ikke fået en titel, og Johnson vil heller ikke bekræfte, at en verdensturné er på tegnebrættet. Men da han bliver spurgt, om det ikke giver mening at efterfølge en plade med en turné, griner Johnson bare og siger "Det har du sikkert ret i".

Udgivelsesdato skal vi stadig kigge langt efter, men det virker i hvert fald nu realistisk at forvente en ny AC/DC-udgivelse i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA