x

Stevie Wonder udtaler sig om Michael Jackson

Stevie Wonder udtaler sig om Michael Jackson

Endnu en berømthed er blevet spurgt om en kommentar til den betændte sag.

I kølvandet på dokumentaren Leaving Neverland har flere prominente skuespillere og musikere udtalt sig om de beskyldninger, som dokumentaren retter mod The King of Pop. Skuespilleren Corey Feldman hævdholder eksempelvis Michael Jacksons uskyld, hvorimod Rosie McGowan i et interview i radioprogrammet 5 Live Headliners på BBC udtalte, at hun er ked af at måtte meddele ikonets mange fans, at deres helt er et dårligt menneske.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se traileren til omstridt Michael Jackson-dokumentar

Nu har Stevie Wonder også istemt sig koret af berømtheder, der har udtalt sig om den kontroversielle sag, der optager musikverdenen i disse dage. I et kort interview med TMZ bliver Stevie Wonder adspurgt til, hvordan han lytter til Michael Jacksons musik i dag. Han svarede ved at understrege, at manden altså er død, og fortsatte ved at sige, at ”forhåbentlig kan vi fortsætte den arv af inspiration, som han har skænket mange børn og voksne”.

Du kan høre det korte interview her:

Stevie Wonder og Michael Jackson har arbejdet sammen flere gange i løbet af deres karrierer. Stevie Wonder lagde blandt andet vokal til på sangen ”Just Good Friends” fra 1987-albummet Bad. Derudover kan man høre dem synge duet sammen på Stevie Wonders sang ”Get It” fra albummet Characters fra 1987.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons familie raser over ny dokumentar om overgreb


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA