x

"School of Rock"-skuespiller anholdt

"School of Rock"-skuespiller anholdt

Joey Gaydos Jr., der spillede med i Jack Black-filmen School of Rock, er anholdt for tyveri af musikudstyr

I familiefilmen School of Rock fra 2003 lærer Jack Blacks karakter Dewey Finn en folkeskoleklasse at spille rockmusik, og at man for at spille rock er nødt til at bryde reglerne. Det er da også, hvad den tidligere barneskuespiller Joey Gaydos Jr. har gjort den sidste måneds tid ifølge TMZ. Gaydos er nemlig blevet anholdt for at have stjålet og pantsat instrumenter og andet musikudstyr.

Gaydos er sigtet for fire gange hen over februar og marts at have besøgt musikbutikker og prøvespillet forskellige elguitarer for derefter at smugle dem ud af butikkerne og pantsætte de dyre instrumenter. Ifølge TMZ har Gaydos stjålet tre guitarer af de dyre varemærker Gibson, Fender og Epiphone. Han forsøgte også at stjæle en forstærker, men blev her afsløret, og politiet blev tilkaldt.

Ifølge Consequence of Sound har Gaydos over for politiet tilstået at have et stofmisbrug, men nægter sig skyldig i sigtelserne for de stjålne guitarer.

I School of Rock udgiver Jack Blacks karakter sig for at være lærervikar på en prestigefyldt folkeskole og lærer sine elever glæden ved at spille rockmusik. Gaydos har rollen som den 13-årige Zack Mooneyham, der spiller guitar i klassens band. Filmen var en kommerciel succes og har også genereret en vis fanskare. Ved dens 10-års jubilæum i 2013 samledes medlemmerne af det fiktive band, inklusive Jack Black, i Austin, Texas og optrådte med flere sange fra filmen.

Se klip fra showet nedenfor:

Jack Black har en mangeårige skuespillerkarriere bag sig, og som musiker udgør han den ene halvdel af comedy-rock-duoen Tenacious D, som optræder i Royal Arena til sommer.

LÆS OGSÅ: Tenacious D til Danmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA