x

Tidligere Attic Sleepers-sanger klar med nyt projekt

Tidligere Attic Sleepers-sanger klar med nyt projekt

Pleasure Raft er klar med debutsinglen "Charisma" 

I januar oplyste indiepop/folk-duoen The Attic Sleepers, at de ville gå fra hinanden, fem år efter at de udgav deres første single, da sanger Mathias Barfod og trommeslager Matias Knigge var vokset fra hinanden musikalsk. De holder dog en afskedskoncert i maj, en koncert, der stadig er ledige billetter til.

LÆS OGSÅ: The Attic Sleepers går i opløsning – og giver afskedskoncert

Nu er sanger Mathias Barfod klar med et nyt projekt, Pleasure Raft, som er aktuel med debutsinglen "Charisma", der adskiller sig noget fra The Attic Sleepers, selvom Barfod også var den primære sangskriver her. "Charisma" er en lidt mere lys og up-tempo-præget sang end The Attic Sleepers' melankolske univers, men stadig med Barfods karakteristiske lyse vokal i front. Hør sangen nedenfor.

Trods den optimistiske tone er "Charisma" påvirket af alvorlige begivenheder i Mahias Barfods liv. Først gik hans far bort, og få uger efter gik hans kæreste gennem seks år fra ham. Sangen handler imidlertid om at holde hovedet højt i svære perioder, at tro på sig selv, og at livet ultimativt er en smuk ting.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA