x

Live-premiere på Lulu Rouge

Live-premiere på Lulu Rouge

En af forårets mest roste danske plader har været debutalbummet “Bless You” fra dub/elektro-duoen Lulu Rouge alias de to dj’s og programmører Buda og T.O.M. Nu er de klar til at give deres første koncert, og det bliver førstkommende lørdag, den 28. juni på Rust i København. Ugen efter giver de koncert på Roskilde Festival (6. juli), ligesom de i løbet af sommeren spiller til Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg (8. august), til Beatday i København (9 . august) og til Present Aarhus Festival (30. august). Endvidere giver de dj-sæt til Stella Polaris-chillout-eventene i Århus og København 2. og 3. august.

Live får Buda og T.O.M. assistance af sangerinden Alice Carreri – der også medvirker på albummet og i øvrigt også er kendt fra Alice Sings The Petterson Songbook – samt Abdullah S. på bas og keyboards og Stunn Gunn på trommer.

”Bless You” bliver udgivet i blandt andet Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Spanien og Australien. Pladen er “Album of the Month” i juni i A Nous Paris Magazine, som har 500.000 ugentlige læsere. “Bless You” er også “Album of the Month” i hollandske DJ Broadcast Magazine i juli.

I sidste uge, uge 25, var Lulu Rouge også på forsiden af iTunes både i Frankrig, Europa og USA. Sidstnævnte er temmelig usædvanligt for europæiske artister.

Lulu Rouge på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA