x

The Script vender tilbage til Danmark

The Script vender tilbage til Danmark

De irske hitmagere gæster TAP1 i København den 17. marts 2020

Den irske trio The Script udgiver nyt album til november, og i den anledning tager de på turné, der kommer forbi Danmark til næste år, nærmere bestemt TAP1 i København.

Sidste gang The Script spillede i TAP1 i København, kunne de dele ud af deres store bagkatalog af pophits og spille nye sange fra deres femte album Freedom Child. Nu kommer de irske hitmagere tilbage til København, hvor de igen vil byde de danske fans på hits og nye sange fra det kommende album Sunsets & Full Moons, der udkommer den 8. november.

– Jeg synes, det er det mest gribende album, vi nogensinde har lavet… Vores musik har altid handlet om at være sammen med publikum, og det at skrive om ens følelser og dele dem, fortæller Danny O’Donoghue fra The Script.

LÆS OGSÅ: The Script : Falconer Salen, København

Efter seks milliarder streams, 30 millioner solgte singler, næsten 11 millioner solgte album, 12 millioner månedlige afspilninger på Spotify og omkring to millioner solgte billetter er The Script klar til at give deres fans et nyt album, som man kan få en forsmag på med førstesinglen ”The Last Time” fra september.

The Script brød igennem med deres selvbetitlede debut i 2008, og siden har de blandt andet stået bag de storhittende ”Hall of Fame”, ”If You Could See Me Now”, ”Superheroes”, ”Breakeven” og ”Rain”. Dublin-trioen har solgt millioner af album, figureret på hitlister verden over og leveret pophits med et let keltisk udtryk. Derudover kunne The Script året efter deres debutalbum gå på scenen som support for landsmændene U2.

Bandet har tidligere besøgt Danmark, blandt andet på sidste års Nibe Festival, hvor de gav en koncert, der modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Storladen poprock går rent ind på festivalen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA