x

Peter Peters Bleeder giver første klubkoncert i 15 år

Peter Peters Bleeder giver første klubkoncert i 15 år

Peter Peter og hans ti personers store punk-gruppe Bleeder giver koncert på Alice i 2020.

Bleeder, med legendariske Peter Peter i spidsen, skal spille koncert i Alice i København den 7. marts 2020. Det er gruppens første regulære klubshow siden 2005. Annonceringen kommer i kølvandet på release-partyet for Peter Peters soundtrack til Pusher-trilogien, hvor de to sidstnævnte dele netop er udkommet på vinyl. Samtidigt falder også 2020 sammen med gruppens 25-års jubilæum, da de blev dannet i 1995. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Bleeder: Psycho Power

Peter Peter er kendt som guitarist i Sort Sol, som han var medlem af fra 1977-1995, men er også blevet lidt en kult-figur, da han står bag soundtracket til Nicolas Refns danske narkofilm-trilogi Pusher I, II og III og en række andre film, ligesom han har været involveret i en række musikalske projekter og indspillet plader med blandt andre Kira Skov og Peter Kyed. Peter Peter, med det borgerlige navn Peter Schneidermann, er efterhånden blevet 59 år, og i forbindelse med guitaristens 50-års fødselsdag tegnede GAFFA sit eget mini-portræt af den excentriske, produktive og højt respekterede musiker.

LÆS OGSÅ: Peter Peter fylder 50

Repertoiret til koncerten vil være numre fra bandets to album Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men også nye og ukendte ting, og bandet spiller med tre guitarister, to bassister og to trommeslagere.

Lineuppen til koncerten bliver som følger:

Peter Peter (guitar, vokal)

Marie Eline Hansen (vokal)

Bjørn Banke (guitar)

Mads Saaby (guitar)

Kaspar Luke (bas)

Morten Chrone (bas)

Povl Kristian (keys)

Peter Kyed (synth)

Mads Folmer Richter (trommer)

Rune Thøgersen (percussion)

Køb billetter til showet på Alice lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA