x

Labelboss og manager: "Taylor Swift taler usandt"

Labelboss og manager: "Taylor Swift taler usandt"

Scooter Braun og Scott Borchetta, som igennem længere tid har været i fejde med Taylor Swift over rettighederne til hendes sange, svarer nu på sangerinderens tiltale fra tidligere i dag, hvor hun beskyldte dem for at fratage hende muligheden for at spille sine egne sange på tv. 

Det gælder om at holde tungen lige i munden, når det kommer til den meget omdiskuterede og længerevarende juridiske fejde mellem Taylor Swift og hendes tidligere pladeselskab Big Machine Records, som blev grundlagt af Scott Borchetta og tidligere i år opkøbt af Scooter Braun, der især er kendt for at være manager for Justin Bieber. Selskabet ejer rettighederne til alle Taylor Swifts sange fra debutalbummet i 2006 til og med Reputation fra 2017, og det er der en række følgekonsekvenser ved.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift frataget retten til at spille egne sange i tv

Tidligere i dag udtalte Taylor Swift, at duoen Braun og Borchetta har frataget hende retten til at spille sin musik i tv-udsendelser, men det er sidstævnte uenige med hende i skulle have noget hold i virkeligheden, skriver nme.com.

"Vi har på intet tidspunkt haft ret til at holde hende tilbage fra at spille sin musik live. Siden Taylor Swift tog beslutningen om at forlade Big Machine Records sidste efterår, har vi fortsat håndhævet hendes ønsker om at licensere bagkataloget til tredjepartsaktører under promoveringen af hendes nyeste album, som vi for første gang ikke har været inde over. Dette opdigtede narrativ eksisterer simpelthen ikke". 

Selskabet fortsætter, at fejlen faktisk ligger hos Swift, som de mener skylder dem penge: "Sandheden er, at Taylor har tilkendegivet, at hun ifølge den underskrevne kontrakt skylder firmaet millioner af penge, et firma som har over 120 hårdtarbejdende medarbejdere under vores banner, som alle på den ene eller anden måde har arbejdet for at fremme hendes karriere."

De afslutter udmeldingen med en form for håndsrækning, der set i lyset af det sidste års udvikling i sagen nok i virkeligheden ikke betyder det store.

"Taylor, det narrativ her har ingen grobund i virkeligheden. Alt, vi vil er at have en konkret og ærlig samtale. Når det sker, så vil du se, at der ikke er andet end respekt, ærlighed og support, der venter på dig fra vores side."

Se den fulde udmelding på twitter i linket nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA