x

Tinderbox annoncerer store EDM-navne

Tinderbox annoncerer store EDM-navne

Armin Van Buuren, femdobbelt vinder af titlen som verdens bedste dj, indtager Magicbox i Odense til næste år

Tinderbox-scenen Magicbox i Tusindårsskoven skruer næste år op for den elektroniske lyd, når den hollandske stjerne-dj Armin Van Buuren får selskab af den italienske house-trio Meduza, australske Hayden James og russiske Shapov.

– Magicbox er Danmarks absolut fedeste EDM-scene, og stemningen findes ikke på nogen anden festival på dansk grund. Magicbox er Tinderbox’ puls, og med så massive navne som Armin van Buuren og ikke mindst Meduza tager vi endnu en gang festen i friluftsbadet til det næste niveau. Vi glæder os til at levere endnu en sublim "out of this world"-oplevelse i 2020, siger festivalchef Brian Nielsen. 

LÆS OGSÅ: Tinderbox-talsmand: – Vores program kan måle sig med det bedste i Europa

Tidligere i år udgav Armin Van Buuren albummet Balance, der har budt på singlerne “Blah Blah Blah” og “Turn It Up”, der sammenlagt er blevet streamet over 200 millioner gange. Den hollandske mester-dj’s blanding af hårdtslående trance og house kan opleves på dansk grund, når han gæster Odense den 26. juni.

Udover Van Buuren kommer også italienske dj-trio Meduza, der i år udgav hittet “Piece of Your Heart”.

Hayden James leverer house-musik med sommer vibes og udgav i sommer albummet Between Us, der er blevet streamet mere end 500 millioner gange.

Sidst, men ikke mindst kommer den russiske dj Shapov også på besøg i Odense. Shapov udgav sammen med Axwell fra Swedish House Mafia hittet “Belong” i 2016 og har siden samarbejdet med blandt andre Armin Van Buuren på ep-trilogien The Last Dancer, Our Origin og La Résistance De L’amour.

Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven i Odense den 25. - 27. juni. Billetter kan købes her.

Magicbox Koncertplan

  1. juni: Shapov
  2. juni: Armin Van Bureen
  3. juni: Meduza og Hayden James

Varm op med lidt Armin Van Buuren herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA