x

VIDEO: Nelson Can smider ny single og musikvideo


Den danske rocktrio har netop udgivet singlen “Madness”, der akkompagneres af en musikvideo 

Nelson Can er udkommet med den dragende nye single “Madness”, der udnytter bandets kombination af bas, trommer og vokal i fulde drag. Singlen er fra bandets kommende album, der har udgivelse den 31. januar.

I musikvideoen ser man forsanger Selina Gin stå alene på en mark, mens et drone-kamera cirkler rundt om hende. Om videoen fortæller bandet selv:

– "Er det mig, der er sindssyg?” Med denne her video vil vi vise en naiv, men også selvreflekterende side af sindssyg forelskelse. Nogle folk er i stand til at holde en facade oppe og virke rolige og fattede, selvom de i virkeligheden er en tikkende bombe, der kan eksplodere når som helst og uden varsel. Det kan fuldstændigt overtage ens liv, hvis man bliver forelsket i sådan en person. De fleste kender sådan en person, men hvem har egentlig nogensinde indrømmet at være sådan en person? Sindssyg forelskelse kan ramme alle.

Nelson Can udgav i 2014 debutalbummet Now Is Your Time To Deliver, og derudover har de leveret tre ep’er, hvor den seneste, EP3, blev tildelt fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Nuanceret og hypnotiserende melankoli

Derudover blev det for nyligt offentliggjort, at Nelson Can-forsangeren Selina Gin varmer op for det amerikanske indierock-band The National, når de giver koncert i Royal Arena den 29. november.

LÆS OGSÅ: Nelson Can-forsanger varmer op for megaband


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA