x

Kellermensch har noget på vej – dato offentliggjort

Kellermensch har noget på vej – dato offentliggjort

Den 24. januar sker der noget

Kellermensch har netop opdateret deres coverbillede på de sociale medier med datoen 24.01.20. Med andre ord har de noget på vej, og da den 24. januar er en fredag, er det oplagt at tro, at det enten er en single, en ep eller måske et helt album, da fredag er den ugedag, hvor de fleste pladeselskaber og musikere i ind- og udland udgiver ny musik.

Esbjerg-bandet har i år givet nogle koncerter i Tyskland, men har ellers holdt lav profil. Skulle det være et helt album, der er på vej, må bandet siges at arbejde noget hurtigere end tidligere, hvor der gik hele otte år mellem deres to første album, Kellermensch fra 2009 og Goliath fra 2017. Bandet udgav dog i mellemtiden, nærmere betegnet i 2010, ep'en Narciussus.

Den kunstnerisk ambitiøse rockgruppes andet album Goliath fik fremragende anmeldelser og endte på en førsteplads på GAFFA-skribenternes liste over årets bedste danske album i 2017.

LÆS OGSÅ: Kældermennesket er genopstået

GAFFA har kontaktet bandet, der dog ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt. Vi holder dig opdateret, når vi ved mere nyt om orkesteret, hvis sanger, sangskriver og producer, Sebastian Wolff, i øvrigt netop er blevet ansat som booker på Esbjerg-spillestedet Tobakken.

Se Kellermensch fremføre "Bad Sign" og "Mediocre Man" fra Goliath-albummet til GAFFA-Prisen i marts 2017.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA