Benjamin Hav offentliggør første festivalkoncert

Benjamin Hav offentliggør første festivalkoncert

Den nyudsprungne soloartist spiller på Nibe Festival til sommer

Det er netop blevet offentliggjort, at soloartisten Benjamin Hav, der indtil for et par uger siden bedre var kendt som den ene halvdel af duoen Benal, spiller på Nibe Festival til sommer.

Benjamin Hav sprang ud som soloartist kort efter årsskiftet og med noget af en entré, da han med kun få dages mellemrum udgav hele to anmelderroste album. Først kom solo-debutpladen Spice Up Your Life efterfulgt af lyn-opfølgeren Dit syge dyr, og så sent som i sidste uge kunne Hav annoncere, at han spiller sin første solokoncert i Store Vega den 17. april.

LÆS OGSÅ: Benjamin Hav giver første solokoncert

Der er fart over feltet hos den nyudklækkede soloartist, og som det ser ud lige nu, kommer vi til at se meget mere til den 35-årige Hav, der også fortalte til Politikken, at han ser udgivelsen af de to album som starten på noget stort:

”Det er forordet til det, jeg håber bliver en lang fortælling. Jeg kommer ikke til at spille Benal-numre mere, og jeg kan ikke se mig selv gå tilbage og lave Benal-ting lige foreløbig".

LÆS OGSÅ: Smil og dans til Benjamins musik

Med offentliggørelsen af Benjamin Hav til dette års Nibe Festival følger også artisterne IAMJJ og Clara, der sammen slår sig til det fulde program, der indtil videre består af Lukas Graham (torsdag), Nik & Jay (lørdag), Rasmus Seebach (fredag), Alphabeat (lørdag), MALURT (fredag), Jonah Blacksmith (lørdag), Jimilian og Jung.

LÆS OGSÅ: Grin og græd over Havs lyrik

Varm op med "Spice Up Your Life": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA