x

Kellermenschs nye single får international ros

Kellermenschs nye single får international ros

Track of the Week i BBC Radio 1's Rock Show

I fredags udgav Kellermensch deres første nye sang i tre år, "Nothing", og den er blevet modtaget med mange positive ord. Blandt andet fra den kendte engelske radiovært Daniel P. Carter, der har udnævnt sangen til "Track of the Week" i sit radioprogram Radio 1's Rock Show på den store engelske kanal BBC Radio 1.

Her udtalte Daniel P. Carter også: "Jeg håber, at denne sang peger frem mod et nyt album snart."

Hør Carters radioprogram her, hvor han taler om Kellermensch 29 minutter og 40 sekunder inde

I fredags bragte GAFFA et stort interview med Kellermenschs sanger og primære tekstforfatter Sebastian Wolff, der afslørede, at der er mere ny musik på vej. Gruppen har også annonceret en turné.

LÆS OGSÅ: Kellermensch er tilbage – ny single, turné og album på vej

Det er ikke første gang, den engelske radiovært kaster sin kærlighed på Kellermensch. Tilbage i november 2016 kårede han også sangen "Bad Sign", førstesinglen fra 2017-albummet Goliath, til "Track of the Week" i sit radioprogram på BBC.

I 2010 inviterede Carter desuden bandet til BBC's studier for at indspille en session til sit program, hvorefter han roste dem i høje toner: "De er et uroligt godt liveband, og de har leveret en af de fineste livesessions, vi nogensinde har oplevet i Maida Vale-studierne… Et af de bedste bands, der er kommet ud af Danmark."

Se videoen til "Nothing":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA