x

Fremragende nyhed fra Foo Fighters

Fremragende nyhed fra Foo Fighters

Bandet tager også på turné fra april

Det næste album fra Foo Fighters er nu færdigt. Det fortæller sanger og guitarist Dave Grohl i et nyt interview med The Bill Simmons Podcast med den kendte amerikanske sports- og kulturjournalist Bill Simmons.

"Vi er netop blevet færdige med at indspille en plade. Nogle af de sange, de bedste, er skrevet på 45 minutter. Så er der andre sange – der er et riff på den nye plade, som jeg har arbejdet på i 25 år. Den første gang, jeg indspillede en demo af det var i min kælder i Seattle," siger han til podcasten, her citeret af NME.

Dave Grohl, der tidligere har udtalt, at albummet bliver "fucking underligt", fortæller ikke, hvornår det nye album udkommer, men da gruppen tager på USA-turné fra den 20. april, er det oplagt at antage, at det er på gaden inden da. Bandet har indtil videre ikke offentliggjort en dansk koncert i år, men kommer til Berlin 10. juni. Gruppens seneste danske show var ved Fængslet i Horsens i juni 2019, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Brandfarlig rock på årets varmeste dag

Det kommende album bliver bandets i alt tiende og det første siden Concrete and Gold fra september 2017. Et udspil, som GAFFAs anmelder også var glad for.

LÆS OGSÅ: Dave og drengene lyder tændte og revitaliserede på album nummer ni

I interviewet med Bill Simmons fortæller Dave Grohl ligeledes, at han er på vej med en dokumentarfilm om at turnere i en varevogn, med ham selv i rollen som interviewer. "Jeg har interviewet alle ... Beatles turnerede i en varevogn, Guns N' Roses, Metallica, U2, alle har en varevogn," siger han. "Der er noget særligt ved den tid, du bærer det som et badge."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA