x

Fed Fredag offentliggør sidste navn på årets plakat

Fed Fredag offentliggør sidste navn på årets plakat

Albumaktuelle Dizzy Mizz Lizzy fuldender årets Fed Fredag program i Tivoli Friheden

Med offentliggørelsen af Dizzy Mizz Lizzy fuldender Tivoli Friheden i Aarhus årets Fed Fredag-program, der tæller 25 populære musiknavne inden for pop, rock, folk og hiphop. Dizzy Mizz Lizzy spiller til Fed Fredag den 31. juli.

Dizzy Mizz Lizzy sender den 20. marts deres nye album Alter Echo på gaden. Udgivelsen er bandets fjerde album, det første i fire år og opfølgeren til comeback-albummet Forward In Reverse, der var gruppens første i hele 20 år og toppede den danske hitliste. Gruppen har varmet op til det nye album med singlerne ”California Rain” og senest "In the Blood", der begge blev spillet til GAFFA-Prisen i sidste uge og varsler en tungere lyd fra bandet, der også er kendt for 90'er-hits som "Waterline", "Silverflame" og "Rotator" samt 2015-singlen "I Would If I Could But I Can't". 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: 25 års albumjubilarerne har fortsat gnisten

Af andre store, danske rocknavne, der pryder årets plakat, finder vi Malurt (10/7), Carpark North (17/7), Magtens Korridorer (12/6) og veteranerne D-A-D (22/5), der i øvrigt netop har vundet deres første GAFFA-Pris i 12 år. 

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – og vinderne er...

De popinteresserede kan glæde sig til divaen Medina (24/4), pop-crooneren Burhan G (7/8) og de nyligt gendannede Alphabeat (29/5). Også CityBois og Alexander Oscar (15/5), Hjalmer (26/6), Christopher (3/7), Scarlet Pleasure (24/7), Nicklas Sahl og Hugo Helmig (21/8) samt Saveus (28/8) kan opleves til Fed Fredag i år.

Folkemusikken og det, der ligner, kan opleves, når Lars Lilholt Band (1/5), Søren Huss (14/8) og Poul Krebs (8/5) indtager scenen. Er man til 80'er-pop, kan man sætte kryds i kalenderen ud for Dodo & the Dodos (5/6) og Danser med Drenge (19/6), og er man til mere nutidige toner, giver dj-stjernen Kato og popduoen Fool koncert (4/9). 

Hiphoppen er repræsenteret med Kesi (17/4) og TopGunn, der åbner årets Fed Fredag den 10. april.

Ifølge Tivoli besøgte 175.000 personer Fed Fredag-koncerterne i 2019, hvilket er ny rekord.

Man kan købe sæsonkort til alle Fed Fredag-koncerter på Frihedens hjemmeside.

Varm op med Dizzy Mizz Lizzys seneste single, "In the Blood":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA