Nyhed

Kulturel institution i Odense byder på to-dages minifestival

GAFFA.dk - alt om musik

Dopha, Bisse og Andreas Odbjerg er nogle af de optrædende, når Kulturmaskinen i Odense inviterer til festivalstemning den 17. og 18. juli.

Kulturmaskinen i Odense har i samarbejde med flere partnere skabt konceptet ”Parasol”, som skal råde bod på den ellers aflyste festivalsommer. ”Parasol” løber af stablen i weekenden den 17. og 18. juli, hvor kunstnere som Dopha, Bisse, Andreas Odbjerg, Angående Mig og Søn allerede er offentliggjort.

Flere navne vil komme til, og foruden musikken vil der også være andre kulturelle tilbud i form af en radiobiograf og flere oplæsninger. Alt sammen vil foregå i Farvergården uden for Kulturmaskinen.


– Det er spændende for Odense, at sådan et tiltag pludselig kan opstå i kølvandet på en ellers trist situation som coronakrisen. For mig siger det noget om, at kulturen lever i bedste velgående i Odense, og at man er parat til at løfte i flok for at skabe fællesskab og nye oplevelser i vores by. Jeg håber, at Parasol de kommende år bliver en fast del af sommeren i Odense, siger rådmand for By- og Kulturforvaltningen Jane Jegind.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival 2020 genopstår – du skal bare bygge den selv

For at indramme den klassiske festivalstemning bliver Farvergården fyldt med festivalstole, nærmere bestemt op til 250, så sikkerhedsforanstaltningerne kan blive overholdt. Du kan købe endags- eller partoutbillet, som du kan købe via Kulturmaskinens Facebook eller hjemmeside. Her kan du også følge med i nye annonceringer af kunstnere.


Billetter er i salg.

ANNONCE