x

Dave Grohl i nyt interview: "Det var frygtindgydende at være frontmand i Foo Fighters"

Dave Grohl i nyt interview: "Det var frygtindgydende at være frontmand i Foo Fighters"

I et nyt interview kommer Dave Grohl omkring tiden i Nirvana, Kurt Cobain og sin skrækslagne start som frontfigur i Foo Fighters.

"Hvordan skal jeg bevæge min krop? Og hvad skal jeg sige mellem sangene?"

Disse spørgsmål løb ofte gennem hovedet på Dave Grohl i de første 10 år af hans tid som frontmand i rockbandet Foo Fighters.

Det fortæller han i et nyt interview med Apple Music, som Grohl har givet i anledning af 25-års jubilæet for bandets selvbetitlede debutalbum, skriver NME.

LÆS OGSÅ: Solide stjernestunder og potente pletskud: Dave og drengene lyder tændte og revitaliserede på album nummer ni

Her genkalder Dave Grohl sig, at det var "frygtindgydende" at gå fra at være trommeslager i Nirvana til frontfigur i Foo Fighters:

"Når jeg gik ud og stod (på scenen)... Jeg mener, fuck, jeg havde siddet bag trommerne så længe, at, oh my God, nu skulle jeg stå foran folk? Hvordan skal jeg bevæge min krop? Hvad skal jeg sige mellem sangene?"

"Det er de ting, der går gennem dit hoved, og hvis du ikke føler det eller har den forbindelse eller selvtillid, kan det være fucking frygtindgydende – og det var det i otte år, 10 år eller sådan noget. Det tog lang tid for mig," siger Grohl.

Kan ikke se interviews fra dengang

I dag er det ikke så svært, fortæller han. 

"I dag, når jeg går på scenen, er det bare: "Hey. Okay, let's go." Men for lang tid siden, selv under interviews... Jeg var genert. Jeg var bare usikker, selvbevidst."

"Jeg følte bare, at jeg ikke var vant til at stå forrest på den måde, og jeg kan ikke engang se interviews fra dengang," siger Grohl.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters-trommeslager taler ud om overdosis

Om tiden i Nirvana fortæller han også, at han var enormt usikker på sig selv og frygtede at blive fyret fra bandet:

"Jeg tænkte: 'Jeg er ikke god nok. De finder en anden'." 

Lyt til hele interviewet her eller se en del af det nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA