x

Madrugada aflyser koncerter

Madrugada aflyser koncerter

På trods af en succesfuld genopstandelse tidligere på året og et stort pladesalg har bandet Madrugada valgt at stoppe med at spille live-koncerter.

Koncerterne i Amager Bio den 29. september og på Train i Århus den 30. september er dermed også blevet aflyst, men man har dog alligevel valgt at gennemføre enkelte udvalgte koncerter i Norge i november måned, inden bandet endeligt lægger instrumenterne på hylden.

Bandet, som blev dannet i 1995, står bag en gotisk og højstemt 80’er-lyd kombineret med god portion psykedelisk essens samt en islæt af tressernes garagerock. Indtil videre er det blevet til fire studieplader og en stribe ep’er fra bandet, som brød stort igennem med albummet "Industrial Silence".

Det er især guitaristen Robert Burås' twang-agtige guitareffekter, som har været med til at definere bandets lyd, mens sangeren Sivert Høyem er kendetegnet ved sin intense og rungende dybe vokal.

Men i sommeren 2007 blev den kun 31-årige Robert Burås fundet død i sin lejlighed i Oslo. Bandets nyeste og anmelderroste pladeudspil "Madrugada", som udkom i maj i år, blev således den sidste optræden fra deres dygtige guitarist.

Bandet har dog efterfølgende spillet koncerter med en erstatningsguitarist, men har altså nu besluttet sig for at stoppe al live-aktivitet med nærmest øjeblikkelig virkning.

Billetterne til Amager Bio refunderes, hvor de er købt.

Penge for købte billetter til koncerten på Train returneres automatisk til købers konto via e-billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA