x

Britney åbner MTV-show

Britney åbner MTV-show

Britney Spears fulgte sidste år udgivelsen af albummet "Blackout" op med en optræden til MTV Video Music Awards, der efterfølgende blandt andet blev kaldt den dårligste optræden i showets historie.

Alligevel har der på det seneste kørt en masse rygter om, at Britney igen i år ville være blandt de optrædende, og nu meddeler MTV officielt, at hun er sat på til at skulle åbne dette års show.

Britney har blandt andet medvirket i nogle reklamer for showet sammen med aftenens vært, den engelske komiker Russell Brand, men dér kom det ikke frem, om hun ellers ville være involveret i showet.

Men ifølge MTV.com vil man kunne opleve Britney til showet, men ikke som udøvende kunstner. Til MTV siger sangerinden, der er nomineret i tre kategorier:

"MTV har længe haft en vigtig rolle i min karriere. Hvor skulle jeg ikke kunne være der til at sætte gang i den 25. udgave af VMA? Jeg glæder mig til at åbne showet, sige hej til mine fans og over at være nomineret".

Folkene bag showet er særdeles hemmelighedsfulde omkring, præcis hvad det er, den 26-årige sangerinde skal lave, så man må nok vente indtil søndag nat, hvor showet vises live på MTV.

MTV Video Music Awards 2008 bliver sendt live på dansk MTV fra klokken 02:00 natten til mandag d. 8.september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA