x

Munck//Johnson erstatter Our Broken Garden

Munck//Johnson erstatter Our Broken Garden

Som vi tidligere har nævnt, har Efterklangs selskab Rumraket i løbet af september fornøjelsen af at kunne invitere indenfor til hele 16 koncerter fordelt på seks Rumraket Label Nights i København (to styk), Århus (to styk) samt Aalborg og Malmø.

Tvillingesøstrene Johanna og Miriam alias Taxi Taxi!, der denne sommer er blevet studenter, vender i den forbindelse tilbage til Danmark med hver deres akustiske guitar, og eksperimental-jazz-rockerne Slaraffenland indleder deres Europaturné med to danske koncerter. Folk-tronica-navnet Canon Blue kommer hele vejen fra USA og vil spille sine koncerter med Thomas Husmer fra Efterklang som trommeslager.

Desværre er gruppen Our Broken Gardens sangerinde Anna Brønsted blevet syg, og gruppen har derfor været nødsaget til at aflyse deres planlagte koncerter 12. og 13. september. I al hast har Rumraket derfor måttet finde en erstatning. Og det er faktisk lykkedes at finde et passede, åndsbeslægtet navn, nemlig duoen Munck//Johnson alias sangerinden Camilla Munck og guitaristen Moogie Johnson. De to har boet flere år i Berlin, men er nu flyttet tilbage til København og er på vej med deres tredje album.

Moogie Johnson er dog også bassist i Our Broken Garden, så det smager lidt af fugl, og Munck//Johnsons musik befinder sig i det samme melankolske univers som Our Broken Garden med en længselsfuld kvindestemme i front.

Our Broken Garden ventes klar til koncerten i Studenterhuset Aalborg 20. september.

Det samlede, ændrede program for de seks koncerter er som følger:

12. september - Taxi Taxi! & Munck//Johnson (Huset, København)

13. september - Taxi Taxi! & Munck//Johnson & Jacob Faurholt (Musikcafeen, Århus)

17. september - Taxi Taxi! & Slaraffenland & Canon Blue (Debaser, Malmø)

18. september - Slaraffenland & Canon Blue m. Efterklang DJs (Rust, København)

19. september - Slaraffenland & Canon Blue (Musikcafeen, Århus)

20. september - Taxi Taxi! & Slaraffenland & Canon Blue & Our Broken Garden (Studenterhuset, Aalborg)

Billetter til alle de danske koncerter kan købes via GAFFA Billet.

Munck//Johnson på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA