Nyhed

Indie-folk-band streamer koncert fra Roskilde Domkirke

GAFFA.dk – alt om musik

Kærlighedssange fra hjertet af Roskilde

Ikke alle har hørt om duoen Smutsten, som er et vækstlags-indie-folk-band fra Roskilde. Torsdag den 18. februar klokken 20.30 livestreamer de en koncert fra den smukke Roskilde Domkirke.

Gruppen består af guitarist og forsanger Mathias Winbladh og korsanger, producer og pianist Jacob Kobberbøl, og sammen har de to unge mænd udgivet singler på YouTube og Spotify, blandt andet sangen ‘’Tag mig tilbage’’, som kan høres nedenfor. Smutstens lyd er smuk og melankolsk, og medlemmernes harmoniske stemmer forenes fint og enkelt med Winbladhs dygtige guitarspil. 


Artiklen fortsætter under videoen

Før pandemien og dens medførte begrænsning af musik- og kulturlivet spillede Smutsten koncerter rundt omkring i Roskilde og København. Men gruppens ambitiøse medlemmer lader sig ikke begrænse af coronaens tilstedeværelse, og de arbejder stadig på højtryk for at skabe ny musik og markere sig på den danske musikscene.


Dette bringer også en god nyhed til de koncertsultne musikfans, som kan opleve det, der kommer tættest på livemusik i disse tider, når Smutsten optræder torsdag den 18. februar i Roskilde Domkirke, i forbindelse med en kommende ep fra duoen. I coronarestriktionernes navn vil koncerten blive livestreamet fra klokken 20.30 fra gruppens Facebook-side

LÆS OGSÅ: Debuterende dansk sanger har lavet Hottest Record på BBC

ANNONCE