x

Gorillaz arbejder på nyt

Gorillaz arbejder på nyt

Damon Albarn har over for nyhedsbureauet CBCnews bekræftet, at han lige nu er i gang med at arbejde på endnu et Gorillaz-album.

Til nyhedsbureauet sagde Albarn blandt andet:

"Vi kom tilbage fra sommerferie, og det gik op for os, at vi kunne gøre lige præcis, hvad vi ville med Gorillaz. Grundlæggende gik Jamie bare med til at tegne figurerne igen. For jeg gør alligevel, hvad jeg vil".

Den anden halvdel af duoen, Jamie Hewlett, tilføjede, at han faktisk var dødtræt af at tegne Gorillaz-karaktererne, men at han har fundet en ny vinkel, og at de derfor vil ændre sig.

Duoen har allerede informeret deres pladeselskab om, at de er i gang med det nye projekt, men der er endnu ikke nogen melding om, hvornår det ligger færdigt.

Udover at arbejde på nyt har Albarn desuden for nylig i følge en række engelske aviser udtalt, at Blur er et overstået kapitel, og det har Graham Coxon nu reageret på i et langt indlæg i diskussionsforummet på gruppens officielle webside.

Selvom Coxon ikke har været en del af Blur siden 2002, har han åbenbart stadig stærke følelser over for gruppen, som han i følge flere historier har været tæt på endnu engang at blive en del af.

I sit indlæg skriver Coxon blandt andet:

"Damon har ikke konsulteret andre, før han tog sagen i egne hænder og kom med denne kommentar. Derfor synes jeg det er nonsens. Det er ikke hans beslutning".

Coxon afslører desuden, at han tidligere har ringet til Albarn for at snakke om Blur, men da han fik telefonsvareren, kom han ikke videre med projektet.

"Fakta er som følger: Der er ikke noget Blur i øjeblikket. Damon er sikkert ikke interesseret i et Blur uden alle medlemmerne, så jeg tror det ender med, at jeg skal prøve at kontakte ham igen og tale med ham".

De øvrige Blur-medlemmer har endnu ikke kommenteret på Graham Coxons indlæg om Blurs fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA