x

Depeche Mode laver ny aftale med EMI

Depeche Mode laver ny aftale med EMI

Depeche Mode har siden 1981 udgivet deres musik gennem engelske Mute, som for nogle år siden blev købt af EMI, og begge parter – altså Depeche Mode og EMI – har nu underskrevet en aftale som gør, at EMI's afdeling i USA involveres i at udgive bandets musik i USA. Indtil nu er udgivelserne foregået under den engelske afdeling, EMI Music.

Den første udgivelse under den nye verdensomspændende aftale mellem de to parter er et nyt studiealbum, som udkommer d. 20. april herhjemme og d. 21. april i USA. Dette bliver den tolvte plade fra gruppen.

I øjeblikket er bandet i New York for at arbejde på albummet, som bliver en efterfølger til "Playing The Angel" fra 2005.

Depeche Mode har også offentliggjort datoer for den europæiske del af deres verdensturné "Tour Of The Universe 2009", som bliver bandets første stadion-turné i tre år. Den kommer til at foregå i 28 byer, fordelt over 21 lande.

Turnéen, som starter i Israel d. 10. maj, er gruppens første siden "Touring The Angel"-turnéen i 2005, som satte flere europæiske rekorder ved at sælge i alt 1,8 millioner billetter til 87 koncerter.

I deres nuværende turnéplan er der også inkluderet et besøg i Danmark, hvilket betyder, at man vil kunne opleve gruppen i Parken d. 30. juni.

billetsalget starter mandag 13. oktober klokken 10:00 via Billetlugen.dk, på tlf. 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA