x

Megadeth giver koncert i Danmark

Megadeth giver koncert i Danmark

Metal-mastodonten kommer til København til sommer

Tidligere på måneden forlød det, at den godt 40 år gamle metal-mastodont Megadeth har færdigindspillet deres 16. album og sendt det afsted til mix. Og nu har Dave Mustaine og kompagni så annonceret deres ankomst til Danmark, hvor de har spillet i alt 17 koncerter siden 1990. Megadeth giver koncert i Falkoner Salen 7. juni 2022, og billetter til 500 kroner plus gebyr bliver sat i salg 1. september klokken 10 via Livenation.dk

Bandets aktuelle inkarnation består, udover Dave Mustaine, af brasilianeren Kiko Louriero på guitar, belgiske Dirk Verbeuren på trommer og senest også bassist James LoMenzo på bas. LoMenzo har tidligere spillet med Megadeth og har atter sluttet sig til bandet i forbindelsse med deres igangværende USA-turné.

Megadeth er p.t. en del af turnéen The Metal Tour of the Year, hvor de deler plakaten med kollegerne i Lamb of God, Trivium og Hatebreed. Den amerikanske turné markerer en tilbagevenden til scenen efter et par udfordrende år for bandet. I 2019 fik Dave Mustaine diagnosticeret cancer i halsen og Megadeth måtte i den forbindelse aflyse alle koncerter. Siden er Mustaine heldigvis blevet erklæret rask igen.

Tidligere på året meddelte Mustaine, at bandets bassist David Ellefson var blevet fyret efter anklager om grooming. "Selvom vi ikke kender alle detaljer i hændelsen, har det, der nu er blevet afsløret, kombineret med et allerede anstrengt forhold, været nok til at gøre det umuligt at samarbejde fremadrettet", skrev Mustaine blandt andet i maj. Ellefson var med til at danne Megadeth tilbage i 1983. Han har benægtet anklagerne og bakkes angiveligt op af offeret for hans tilnærmelser.

LÆS OGSÅ: Megadeth-bassist David Ellefson fyret efter anklager om grooming 

Varm op med klassikeren "Holy Wars...The Punishment Due" fra 1990-albummet Rust in Peace.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA