Nyhed

Glad Britney Spears er bange for friheden

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren er bange for at begå fejl og har svært ved at forstå, at såvel hendes familie som hendes land har behandlet hende, som det er tilfældet

Britney Spears oplever i disse dage en større frihed, end hun har kendt de seneste 13 år, hvor sangerens far har ageret værge for hende. Det er dog ikke uden bekymringer, at popidolet så småt kan begynde at tage sit liv tilbage. Dette skriver Billboard.

Ved udgangen af september suspenderede en domstol i Los Angeles Britneys far, Jamie Spears, som værge for sin datter efter en mangeårig kamp. Domstolen udpegede i den forbindelse en midlertidig værge i form af den autoriserede revisor John Sabel.


Oven på sejren har Britney Spears delt sine tanker om den stigende grad af frihed, hun allerede nu oplever, i et Instagram-opslag.

”Jeg er rigtig glad, men der er mange ting, som skræmmer mig !!!” skriver sangeren i opslaget.

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

Musikeren oplever blandt andet, at der er mange aggressive paparazzier uden for hendes hjem, og at hun føler, at de bare venter på, at hun skal begå en fejltagelse.


Det har desuden været svært for Britney – der for bare fire måneder siden fik lov til at køre bil for første gang, siden værgemålet blev hende pålagt – at begribe, at de ting, hun har været udsat for, kunne ske på amerikansk jord. I den forbindelse skriver musikeren:

”Jeg har ikke gjort noget for at blive behandlet på den måde, som jeg er blevet de sidste 13 år!!! Jeg væmmes ved systemet og ville ønske, at jeg boede i et andet land!!!”

Instagram-opslaget byder på et billede at et juletræ, som sangeren allerede nu har anskaffet sig og dekoreret.


"Jeg fejrer julen tidligt dette år… for hvorfor ikke???!!! Jeg tror på, at enhver grund til at finde mere glæde i livet er en god idé,” skriver Britney i opslaget.

LÆS OGSÅ: Britney Spears takker #FreeBritney-tilhængere

Sangeren slutter af med at meddele, at hun holder en pause fra underholdningsbranchen, som er alt, hvad hun har kendt hele sit liv, og at hendes familie skal være glade for, at hun ikke er gået med til at deltage i nogen form for interviews omkring værgemålet endnu. Således skriver musikeren:


”Herre, forbarm dig over min families sjæle, hvis jeg nogensinde laver et interview!!!”

Britney Spears har før gjort det tydeligt, at hun i høj grad er utilfreds med den måde, hvorpå hendes familie har håndteret situationen.

Tidligere denne måned delte sangeren et opslag på Instagram med et billede af en bevidstløs kvinde under vand. Britney gav her udtryk for, at hendes familie havde udnyttet sangerens situation, imens hun takkede sin advokat Mathew Rosengart for hans hjælp.


Det vil blive bestemt til en høring den 12. november, om sangerens værgemål fuldt ud skal ophøre.

LÆS OGSÅ: #FreeBritney – men fra hvad?

ANNONCE