x

Flere top-navne til Roskilde Festival

Flere top-navne til Roskilde Festival

Depeche Mode-sangeren Dave Gahan har netop meldt sin ankomst til årets Roskilde Festival. Gahan er for tiden i fuld gang med at færdiggøre sit første soloudspil, der produceres af Knox Chandler og Ken Thomas der tidligere har arbejdet sammen med Sigur Rós. Albummet, der udsendes den 2. juni, beskrives genremæssigt til at befinde sig et sted imellem Depeche Mode og Nine Inch Nails.

Danmarks absolut mest nyskabende popkunstner Lars H.U.G. er omsider også ved at være klar med albumopfølgeren til "Kiss & Hug From A Happy Boy", der blev udsendt tilbage i 1996. I den selvvalgte pause har H.U.G. koncentreret sig om sin kunst, der blandt andet blev vist frem på en stor retrospektiv udstilling i Gjethuset i Frederiksværk. H.U.G. udsender sit nye album til maj, og kan som sagt opleves på Dyreskuepladsen.

New Zealandske The Datsuns har ligesom alle andre bands, hvis navn starter med The og slutter på et S, været udsat for en sand mediestorm/hype. Bandet spiller en hæsblæsende og medrivende rock med lige dele AC/DC og The Stooges.

Husk, at du som Klub GAFFA-medlem kan få 10% rabat på din festivalbillet, se mere på http://klub.gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA