x

Limp Bizkit-frontmanden udtaler sig om bruddet med Wes Borland

Limp Bizkit-frontmanden udtaler sig om bruddet med Wes Borland

I et nyt interview med magasinet Kerrrang! fortæller Limp Bizkit-frontmanden Fred Durst, at det var ham, der fandt på alt, hvad den tidligere guitarist Wes Borland skulle spille. "Det var derfor, Wes gik ud af bandet, fordi jeg fortalte ham, hvad han skulle spille, jeg skrev alt og lavede alting."

Durst fortæller også, at han selv har bidraget med guitarstykker til det kommende album "Bipolar", der udsendes den 13. maj.

Med hensyn til det kommende album skrev Durst tidligere på måneden på bandets hjemmeside; "Det ser ud, som om vi er færdige med "Bipolar". Der er kun et par sange tilbage, der skal mixes og derefter masteres. Jeg er i mit hotelværelse i New York og er i gang med at arbejde på albumcoveret. Min næste store opgave bliver at finde den rigtige rækkefølge til sangene. Dette bliver ikke nemt, da det skal være den perfekte rejse fra starten til slutningen."

Durst skrev også for nylig, at han til albummet havde indspillet en duet, muligvis med titlen "Rebels", med rapperen Jay-Z. Og at han har svært ved at vælge, hvilken sang der skal udsendes som første single: "Albummet er virkelig bipolart, fra en ekstrem til en anden. Dette gør det rigtigt svært at vælge, hvad folk skal høre først og give det rigtige første indtryk. Hvordan slipper jeg der her bæst løs? Hvilken hård beslutning. Det stinker, at vi bliver nødt til at vente til den 13. maj."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA