x

The Strokes indspiller med Radiohead/Beck/Travis-producer

The Strokes indspiller med Radiohead/Beck/Travis-producer

The Strokes er for tiden i hjembyen New York for at indspille deres andet album, de håber på at have ude i slutningen af august eller september. Bandets manager Ryan Gentles skriver i et nyhedsbrev, at The Strokes for tiden er i gang med at arbejde på to nye sange med produceren Nigel Godrich, der tidligere har produceret for Radiohead, Beck og Travis. Gentles skriver, at hvis samarbejdet føles rigtigt, fortsætter man samarbejdet, og Godrich ender med at producere hele albummet.

Om hvilke sange, der ender på albummet, skriver Gentles: "Sandsynligheden er stor for, men ikke bekræftet, at de nye sange, bandet spillede live på den sidste turné, ender på albummet." Sangene er "You Talk Way Too Much", "The Way It Is", "Meet Me In The Bathroom" og "I Can't Win".

"Derudover er der en samling nye sange, der aldrig er blevet spillet live, som vil bliver indspillet inden for de næste par uger. Sangene vil blive indspillet, men hvem ved, hvis bandet ikke er glade for de indspillede versioner, vil de sikkert ikke udsende dem, så det er alt for tidligt at gætte på, hvilke sange der er inkluderet på albummet."

Fans af The Strokes skal ikke regne med nogle festival- koncerter over sommeren, for som Gentles skriver: "Bandet har brug for at fokusere 100% i studiet, så I skal ikke kigge efter The Strokes på turné, inden albummet er færdiggjort. Det bliver sandsynligvis tidligst til august, at bandet begynder at turnere igen."Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA