x

Psy:code skal varme op for Slayer

Psy:code skal varme op for Slayer

Når Slayer, Trivium, Mastodon og Amon Amarth sammen rammer Valby Hallen på "The Unholy Alliance" turnéen den 21. november, har de danske fans bestemt, at Psy:code fra Amager får æren af at varme op for giganterne.

"Jeg har lyst til at skrige. Det er for sindssygt. Det er for vildt. Vi er blevet enige om, hvis vi vandt, og når vi har spillet det show, så kan vi lige så godt dø, for så opnår vi ikke noget, der er større. Slayer har jo været baggrund for alt det, vi har lavet. Vi har alle hørt det meget igennem tiden og har hørt det lige siden, vi var knægte. Nu skal jeg bare rende rundt og hoppe af glæde", siger Stein fra Psy:code.

"Vi har kæmpet hårdt for at vinde den her konkurrence, og det betalte sig i sidste ende. Nu er der bare tilbage at gå i skarp træning, så vi kan leve op til de forventninger, der stilles til sådan et metalbrag."

Musikmagasinet Metalized, koncertarrangøren Live Nation og DR udskrev konkurrencen 15 Minutes Of Fame og bad alle interesserede metalbands sende demoer ind til bedømmelse. 50 bands meldte sig, og Metalized udvalgte fem til finalen og endelig publikumsbedømmelse. De 3000 afgivne stemmer fordelte sig således:

1. Psy:code 969 stemmer (33%)
2. Avarice 707 stemmer (24%)
3. Billy Boy In Poison 537 stemmer (18%)
4. PALT 418 stemmer (14%)
5. Transparent 316 stemmer (11%)

Psy:code er i gang med at indspille deres debutalbum, som forventes ude i foråret 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA