Nyhed

Sune Rose Wagner aflyser og udskyder koncerter

Koncerten i Århus 25. februar flyttes til 11. marts, og koncerterne i Herning, Randers og Sønderborghus er aflyst på grund af sygdom

Sune Rose Wagner skulle have sat gang i sin soloturné 25. februar med en koncert på Voxhall i Århus. Men den koncert flyttes nu til 11. marts på grund af sygdom. Af samme grund må Raveonettes-manden nu også aflyse tre jyske koncerter, og turnéen starter i stedet for med koncerten i Vega 4. marts.

Det vides ikke, hvad sangskriveren fejler, da ændringerne i turnéplanen kun er blevet meddelt i en kort pressemeddelelse:

"Det er med beklagelse, at vi må meddele at Sune Rose Wagner har set sig nødsaget til, at udskyde turnéstart pga. Sygdom. Turneen starter derfor onsdag d. 4. marts, hvor bandet spiller i Store Vega. Det betyder at koncerterne i Fermaten/Herning, Von Hatten/Randers og Sønderborghus er aflyst. Koncerten på VoxHall i Århus er det lykkes at få rykket til onsdag d. 11. marts".

Dette betyder at allerede købte billetter til Wagners koncert i Århus kan bruges på den nye dato. Alternativt refunderes billetkøbet ved købsstedet.


ANNONCE