x

Pakhuset fylder tre år

Pakhuset fylder tre år

Pakhuset, som er en del af Studenterhus Århus, fylder tre år og fejrer det med en to dage lang fødselsdagsfest den 27. og 28. februar. Pakhuset er efterhånden blevet en integreret del af musikscenen i Århus, og har markeret sig sig som et spillested for meget ny musik. Alle de optrædende til fejringen vælger at spille gratis.

”Vi glæder os over at så mange dygtige musikere og kunstnere kommer og spiller gratis samt stiller deres kunstinstallationer op. Det er en fantastisk fødselsdagsgave fra de mennesker, som vi i de tre år, Pakhuset har været en del af Studenterhus Århus, har givet en scene at afprøve talentet på. Det er helt i studenterhusånden at vi præsenterer den nye musik på Pakhusets egen fødselsdag.” lyder det fra Anne Thorø Nielsen, Direktør, Studenterhus Århus.

Begge dage bliver spillestedet, der får et andet udseende i form af gamle møbler, lysestager, og amagerhylder, delt op i to afdelinger, hvor den ene vil være base for live-optrædener. I den anden afdeling lægger Vejerboden lokale til Psychedelic Lounge med vj-shows, selvlysende kunstinstallationer, ultraviolet lys og dj’s.

Fredag vil man kunne opleve The Decos, Green Lives, Tuan, Fest&Hobby, Debugger og Professor Sten Sikkert. Lørdag spiller Bronson Brothers, Are We Brothers? (billedet), Zvook Mescalin, Palermo Bandits, Asger Bruun og RCNRL.

Billetprisen er 50 kroner i døren og 0 kroner medlemmer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA