x

Kæmpe dj-event i Parken

Kæmpe dj-event i Parken

Parken har de senere år flere gange lagt græs til kæmpestore dj-events, og et nyt finder sted fredag den 8. maj, hvor fire af verdens største dj's sammen med det danske stortalent Mike Sheridan (billedet) fyrer op for BigBang09.

BigBang09's lineup er som følger:

  • Armin Van Buuren (NL)

Kåret til verdens bedste DJ af DJ Magazine i 2007 og 2008

  • David Guetta (FR)

Fransk dj, kendt for blandt andet "F*** Me I'm Famous"-turnéen

  • Laurent Garnier (FR)

House-legenden fra 80'ernes sagnomspundne Hacienda-klub i Manchester

  • Mike Sheridan (DK)

17-årig programmør inden for den mere stemningsfulde del af elektronika-scenen. Aktuel med albummet "I Syv Sind", der lørdag modtog en Danish Music Award i kategorien "Årets Electronica Udgivelse".

  • Sasha (UK)

Engelsk deephouse-dj og blandt de førende af slagsen i de sidste ti år

En af arrangørerne bag BigBang09, Adam Falbert, udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi har samlet et program, som burde få entusiasten til at gå helt amok og den openmindede debutant til at overgive sig totalt til både rytmer og stemning. Det bliver med sikkerhed et vildt, sanserigt syn af hænder, de klassiske neonrør, fløjter, acid-figurer og vilde udklædninger - ganske enkelt alverdens festgladeste typer, der hengiver sig 100 procent til det allerstørste og tungeste inden for house- og dance-scenen lige nu."

Arrangørerne vil sørge for en ægte natklub-stemning, og der bliver plads til op til 54.000 dansende fødder på Parkens gulvbelægning. Indretningen skabes af et designteam fra London, der ifølge arrangørerne har flere af tidens største events på samvittigheden, og også lyset og lyden skulle være i særklasse.

Bag den spektakulære event står en række erfarne folk. Blandt andre Niels Træden, booker for Roskilde Festivals elektroniske scene fra 1990 til 2008, altså gennem 18 år. Andre bagmænd er Adam Falbert og Tommy Petersen, A&T Group - en del af Restaurationskompagniet - som har været primus motor i det københavnske natklubmiljø gennem de sidste 15 år. De ejer og driver for tiden 12 barer og natklubber og har tidligere stået bag blandt andet Nasa, en MTV-fest og flere VIP-arrangementer for verdensstjerner som Prince, P. Diddy, Mariah Carey, Snoop Dogg med flere. Tredje partner er verdens største koncertarrangør, Live Nation, der står bag de fleste store koncerter i Parken såvel som andre steder i Danmark.

Billetsalget er netop gået i gang på Billetlugen og BigBang09.dk. I ægte natklubstil indrettes en såkaldt Golden Circle for gæster, der ønsker at betale lidt ekstra for ekstra service, endnu bedre udsigt med videre. Billetter kan i øvrigt opgraderes til Golden Circle på aftenen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA