x

Raekwon til Danmark

Raekwon til Danmark

Koncertarrangøren Scratch Entertainment har haft pæn succes med at hente ganske store amerikanske hiphop-navne til Danmark, og nu kan de så sætte endnu en fjer i hatten. Scratch har nemlig fået fat i selveste Raekwon til at optræde i Amager Bio fredag den 22. maj.

Raekwon, med fødenavnet Corey Woods, er bedst kendt som medlem af den skelsættende hiphop-gruppe Wu-Tang Clan. Raekwon havde blandt andet en fremtrædende rolle på Wu-Tang Clans banebrydende debutalbum "Enter The Wu-Tang: 36 Chambers" fra 1993 med inspiration fra klassisk hiphop, kung-fu og New Yorks mafiaverden.

Raekwon, også kendt som Raekwon The Chef, har endvidere gjort sig bemærket med en række soloalbum, ikke mindst solodebuten "Only Built 4 Cuban Linx" fra 1995, som har opnået stor respekt i hiphop-kredse. Og efter en række plader, både solo og med Wu-Tang Clan, samt tjanser som gæsterapper hos blandt andre Outkast og The Game, arbejder han nu på en "Only Built 4 Cuban Linx 2". Et album, som er produceret af Wu-Tang Clan-grundlæggeren RZA, og som også byder på bidrag fra Dr. Dre og J. Dilla.

Hiphop-kendere roser Raekwon i høje toner for hans præcise flow og hans stemningsfulde udtryk. Med andre ord kan det næppe gå galt, når det hele går ned i Amager Bio fredag den 22. maj.

Billetsalget starter mandag den 30. marts klokken 10 via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA