x

Ny R.E.M.-video får premiere på CNN

Ny R.E.M.-video får premiere på CNN

R.E.M. har valgt at lade deres nyeste video, lavet til sangen "Bad Day", få premiere på nyhedskanalen CNN, oplyser Reuters og Billboard i dag. Det sker i aften (amerikansk tid) i CNN-showet Anderson Cooper 360.

Instruktør er Tim Hope, og bandets tre medlemmer Michael Stipe, Peter Buck og Mike Mills optræder i videoen som nyhedsspeakere. Sangen er hentet fra R.E.M.s hits-opsamling "In Time", der udsendes den 28. oktober af Warner Bros. Videoen kan også ses på et ny promotion-site, www.morningteam.com, hvor Stipe, Buck og Mills figurerer som forskellige fiktive nyhedsmedarbejdere.

Videoen handler om en række små vejr-fænomener, der rammer en by, hvor folk får orkaner i deres dagligstue eller monsuner i et enkelt rum af deres hus.

Som Mike Mills forklarer til Billboard: "I lidt større perspektiv handler det jo om alt det lort der skovles ind i én tv-kanal og det faktum, at der er 10-12 af dem, der viser alle disse små bidder af information. Hvordan skal man egentlig kunne få, hvad man har brug for? Hvordan finder man ud af, hvad der er nyheder, og hvad der er underholdning, og hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er? Det er det, vi reflekterer lidt over. Og så er videoen også sjov."

R.E.M. er for tiden midt i en mindre nordamerikansk turné, hvor de har haft Ed Harcourt, Sparklehorse og Pete Yorn som supportnavne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA