x

Hiphop og graffiti til nyt Gelleraps-arrangement

Hiphop og graffiti til nyt Gelleraps-arrangement

Et nyt stort hiphop-arrangement ser dagens lys i Gellerup i maj, hvor graffiti-talenter viser deres evner på murene, og hvor store danske rap-navne kigger forbi til arrangementet Gelleraps. Man har derfor til arrangementet rig mulighed for at høre nogle af tidens store hiphop-artister, møde graffiti-kunstnere og selv spraye løs til Canday, som er en del af Gelleraps-arrangementet.

Arrangørerne har fået lavet en imponerende opstilling af optrædende rap-artister, hvor den hypede rapper Jooks, den albumaktuelle Negash Ali og Gellerups store rap-kollektiv Pimp-A-Lot er blandt de optrædende. Derudover er hurtigrapperen U$O, sangerinden Pearl og en freestyle-battle med nogle af landets kendteste battle-rappere også på programmet.

Værterne Jøden og Johnny Hefty vil guide publikum igennem en dag i kreativitetens tegn, hvor hiphoppen er i højsædet i forskellige afstøbninger igennem hele dagen. Gelleraps er et ganske gratis arrangement og foregår på blandt andet Toushøjskolen i Gellerup. Arrangementet er et alkohol- og stoffrit initiativ til de unge, der selv kan deltage som graffiti-udøvere og som spirende rap-talenter.

Foreningen Gelleraps har sammen med blandt andet initiativet Ung I Århus skabt arrangementet, der forløber over hele lørdagen den 2. maj.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA