x

Gossip til Danmark

Gossip til Danmark

Arkansas-bandet Gossip er berygtede for den karismatiske forsanger Beth Dittos bastante holdninger og den beskidte og punkede garagerock, som Gossip fremfører. Nu kan den amerikanske gruppe opleves på dansk jord, når trioen besøger Lille Vega den 7. juli.

Gossip har eksisteret siden 1999 og havde stor succes med deres seneste album fra 2007 "Standing In The Way Of Control", der banede vejen for det amerikanske bands internationale succes. GAFFAs anmelder gave ligeledes bandets tredje album ros med på vejen og belønnede det med fire stjerner:

"Beth Ditto ikke bare har en krop af en anselig størrelse, men også en stemme med vægt bag og kan svinge fra riot grrl-snerren til hjerteskærende croon. Musikken er bluesrock, ikke ulig Juliette & The Licks, men tilført en ordentlig gang beskidt disko og klassiske punktakter. Det gør 'Standing In The Way Of Control' til en overraskende dansabel affære".

Den bastante frontkvinde og resten af Gossip udsender deres fjerde album "Music For Men" den 22. juni, der produceret af den velkendte Metallica-producer Rick Rubin. Det nye album når dermed netop at udkomme, før den danske koncert i Lille Vega løber af stablen til sommer, og de danske fans kan se frem til en sommer med masser af Gossip.

Billetsalget til koncerten med Gossip 7. juli starter lørdag 25. april klokken 10:00 via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA