x

Eminem konstruerer Tupac & B.I.G.-track

Eminem konstruerer Tupac & B.I.G.-track

Tidligere på året kunne vi høre Eminem fyre rim af oven på et Tupac-beat. Nu er det den myrdede hiphopper, der rapper over et Slim Shady-track.

Eminem blev for nylig færdig med "Running (Dying To Live)", der er den første single fra soundtracket til filmen Tupac: Resurrection, fortæller MTV News. På nummeret er der også brugt rap fra Notorious B.I.G.

Eminem konstruerede beatet ud fra hamrende klaverakkorder, violiner og bas. Den populære Detroit-rapper har til omkvædet samplet blueskongen Edgar Winters "Dying To Live".

"Running (Dying To Live)" er ikke det eneste nummer, som Eminem har produceret til Tupac: Resurrection-soundtracket, forlyder det fra en talsmand fra Interscope Records, der dog kun vil tilføje, at filmens lydspor også indeholder Tupac-numre, som fortæller kronologisk om rapperens liv og karriere.

Tupac: Resurrection-soundtracket udkommer den 4. november og indeholder fire nye Tupac-sange samt et udvalg af hans mest populære numre. Filmen bag soundtracket får premiere i de amerikanske biografer om halvanden måned. Det vides endnu ikke, hvornår filmen kommer i dansk distribution.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA