x

Mew klar med udgivelsesdato

Mew klar med udgivelsesdato

Et besøg på pladeselskabet Sony Musics finske webside (og en efterfølgende tur gennem Google Translate) afslører, at Mew udsender deres næste album 19. august i Finland. Der foreligger dog endnu ikke en officiel dansk udgivelsesdato, men 17. august kunne være et bud, da udgivelser som oftest udsendes om mandagen her i landet.

Finnerne får dog allerede 28. maj en forsmag på albummet via singlen "Beater Repeater", der fra klokken 09.10 og resten af weekenden vil blive spillet eksklusivt på den finske radiostation Ylex. Singlen sættes til salg 1. juni, men det vides ikke, om sangen også vælges som single i Danmark, da Mew udgives af A:larm Music og ikke Sony, og her har man endnu ikke lagt sig fast på hverken single eller udgivelsesdato endnu.

Der er også planlagt en ep-udgivelse med titlen "No More Stories EP", der kommer på gaden 1. juli med et nyt nummer, to live-tracks og en b-side. Titlen minder en del om den titel, Mew tidligere har offentliggjort som albumtitel på deres MySpace-side, der i sin helhed er: "No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away / No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away".

Den lange titel er dog langt fra den længste pladetitel nogensinde, da Fiona Apple, Soulwax og Chumbawamba alle har udsendt plader med længere titler.

Som nævnt er der endnu ikke kommet officielle udgivelsesdatoer eller singletitler for de danske udgivelser, men det forventes, at vi vil kunne bringe mere nyt om Mew i løbet af ugen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA