x

Arctic Monkeys udsender album til august

Arctic Monkeys udsender album til august

Arctic Monkeys skal til juli spille til den gratis festival Tramlines i hjembyen Sheffield, og i den forbindelse fangede websiden Drowned In Sound trommeslageren Matt Helders til en snak om festivalen, der også inkluderede lidt nyt om gruppens kommende album.

Her afslørede Helders nemlig, at bandet forventer at kunne udsende deres tredje album til august, inden de skal spille på de engelske festivaler i Leeds og Reading. Beslutningen om rækkefølgen af sange, titel og udgivelsesdato kan allerede falde på plads i næste uge, fortæller Helders, der også kan afsløre, at halvdelen af pladen er færdigmikset.

Pladen vil indeholde sange produceret af Josh Homme (Queens Of The Stone Age) og James Ford (Simian Mobile Disco), men de vil ikke blive samlet hver for sig, men i stedet blive blandet mellem hinanden på pladen.

De to festivaler afvikles i dagene 28.-30. august, hvilket betyder, at det dog desværre langtfra er sikkert, at pladen når at komme ud, inden Arctic Monkeys skal spille 15. august på dette års Beatday.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA