x

Outkast fotograferer for Playboy

Outkast fotograferer for Playboy

Antwan "Big Boi" Patton og André "André 3000" Benjamin fra Atlanta-duo'en Outkast er blevet kontaktet af herremagasinet Playboy, hvor de er blevet bedt om at fotografere en billedserie.

Det er de to nøgenmodeller Alejandra Lares og Jordan Cornelius, der skal fanges i fotoserien, som skydes i duoens studie.

"Jeg overvejer at sende en ansøgning til Playboy. Jeg vil gerne være deres fuldtidsansatte celebre fotograf," forklarer Big Boi, der i øvrigt har en stripper-pæl i sin kælder.

Navne som rapperne Nelly, DMX, Ja Rule og Xzibit og rockerne Tommy Lee, Marilyn Manson og Korn-sangeren Jonathan Davis har alle tidligere stået bag Playboys blitzlys.

Outkast udsendte for nylig deres femte album "Speakerboxxx/The Love Below", der blandt andet indeholder den grovspillede "Hey Ya" fra Andrés side "The Love Below". Albummet gik i sidste uge direkte ind på den amerikanske albumhitlistes førsteplads, en placering, der er uændret i denne uge. Albummet har høstet strålende anmeldelser verden over og regnes allerede nu for det bedste dobbelte hiphop-album.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA