x

White Lies varmer op for Kings Of Leon

White Lies varmer op for Kings Of Leon

Noget kunne tyde på, at White Lies har kastet deres kærlighed på Danmark, for de ser godt nok ud til at være glade for at give koncerter her i landet. Indtil videre er det blevet til en koncert i Lille Vega, en optræden til MTV's fødselsdag samt en koncert på Roskilde, og til august skal de varme op for Coldplay i Herning. De giver også en koncert i Vega 11. november, men inden da skal de lige varme op for Kings Of Leon i Forum.

De populære amerikanere giver i aften 7. juli en udsolgt koncert i Forum, og indtil nu har det været hemmeligt, hvem der skulle varme op til koncerten. Men nu meddeles det, at engelske White Lies vil være på plads i Forum, inden Followill-familien går på, for at varme op til aftenens hovednavn.

White Lies spillede som nævnt denne weekend på årets Roskilde Festival, hvor et fyldt telt kunne skråle med på hits som "Death" og "Farewell To The Fairground". Også GAFFAs anmelder var godt tilfreds med gruppens præstation, og i en firestjernet anmeldelse skrev han blandt andet:

"Det dedikerede publikum er 100 procent med, og hvad både lyd og stemning angår, er begge dele i top. Musikken er varieret og frisk trods sin bagudskuende lyd og veksler flot mellem det intime og en opvisning i stadionrock-dyder".

Det kan de heldige med billetter til aftenens Kings Of Leon-koncert få lov at opleve, hvis de kommer lidt i god tid. Og ellers kan man altså opleve White Lies igen både til august og november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA