x

Michael Jackson bag ugens bedstsælgende album

Michael Jackson bag ugens bedstsælgende album

Siden Michael Jackson døde 25. juni har hans mange udgivelser solgt i tusindtal verden over, og også herhjemme kan man på hitlisten se en fornyet interesse i Jacksons musik. Kongen af Pop er nemlig repræsenteret hele tre gange på denne uges hitliste inklusive en placering som ugens bedstsælgende kunstner.

Det er den seneste opsamling "The Collection", der i sidste uge debuterede på en tredjeplads, som i denne uge har bevæget sig op på en førsteplads. Det er dog ikke den eneste Jackson-opsamling, man kan finde i top ti i denne uge.

Jackson har indtaget førstepladsen foran Aqua, Nephew, Bamses Venner og Martin Brygmann, der er de øvrige navne i top fem i denne uge. Men på sjettepladsen kan man igen finde Michael Jackson, der er repræsenteret med albummet "The Essential".

Længere ned kan man finde Jackson ind tredje gang, men inden da finder man nyheder på en 13. plads fra Alpenspetakel ("Tyroler Hits 2") og 24. pladsen fra Gasolin', der er aktuelle med opsamlingen "Masser Af Succes".

Der er også nyt fra Chris Norman på en 27. plads, og Moby debuterer på plads nummer 35 med sit album "Wait For Me". Derefter kan man på en 39. plads finde Michael Jacksons "Thriller 25th Anniversary", der er røget tilbage ind på hitlisten, og dermed er sangerens tredje udgivelse på denne uges hitliste.

Den samlede liste kan ses på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA