Nyhed

Pharfar på Silkeborg Reggaefestival

En særdeles travl Pharfar kan opleves i denne kommende weekend som D.J. med Rubadub Crew og som trommeslager i Riddim Force Band

 

Tidligere på året udsendte Pharfar albummet "Collie Monster", der både udkom på cd og vinyl. Albummet var unikt, fordi der var tale om et såkaldt "one riddim" album, der som det første af sin slags i Danmark rummer indslag fra jamaicanske reggaekoryfæer som Michael Rose (Black Uhuru), Sizzla, King Kong, Vybz Kartel samt - som eneste dansker - vores egen Natasja. Alle sammen medvirker på en hårdtslående dancehall-rytme produceret af Pharfar i hans Food Place Studio i København.

 


Nye Food Palace produktioner på vej
Lige nu arbejder Pharfar på sit næste store projekt kaldet Alis Riddim, hvor danskboende reggaeartister for første gang nogensinde samles på samme riddim, og inden længe udsender han den nye One The Move-riddim på gaden med store navne som Michael Rose og Idonia i rillerne.

Dertil kommer et nyt dansksproget album med sangerinden og fotomodellen Stine Kinck samt yderligere en række full length albums med reggaevennerne King Kong, Michael Rose og Nicky Silk.

Den travle mand kan opleves på Silkeborg Reggaefestival lørdag den 15. august.

 


ANNONCE