x

Dúné fejrer udgivelse med intimkoncerter

Dúné fejrer udgivelse med intimkoncerter

I starten af september tager den unge band, oprindeligt fra Skive, på en kort releaseturné med eksklusive intimkoncerter på tre små spillesteder, henholdvis i Skive, Århus og København. Dúné udgiver den 31. august deres andet album, "Enter Metropolis".

I henholdsvis Århus og København spiller Dúné desuden et strip-down set i Stereo Studio, hvor spradebasserne kan opleves mere afdæmpede, når de spiller en række af deres nye sange udelukkende med vokal, synthezisere og el-trommer.

Dúné har trods deres alder eksisteret helt tilbage fra 2001, og siden har syv-mandsgruppen udgivet en håndfuld singler, ep'er og demoer, deltaget i Starfighters (hvor de med en gennemsnitsalder på 15 år blev nummer to i 2005) og udgav i 2007 deres længeventede debutalbum, "We Are In There, You Are Out Here". Det album og måske særligt gennembrudssinglen "A Blast Beat" har taget Dúné verden rundt og gjort dem til mangedobbelte prisvindere herhjemme (P3 Guld, DMA, GAFFA-prisen for at nævne nogle få). Debutalbummet er siden blevet udgivet i det meste af Europa og Japan.

Næste mulighed for at opleve Dúné bliver derfor meget symptomatisk på deres to måneder lange Europaturné til efteråret, hvor der er blevet plads til 15 danske koncerter.

Mere info og musik på bandets website.

Releasetour
1. september: Instore, Stereo Studio, Nørrebrogade, København
1. september: Rust, København
4. september: Pigen & Trompeten, Skive
5. september: Instore, Stereo Studio, Århus
5. september: Musikcaféen, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA