x

Julie Maria på vej med album

Julie Maria på vej med album

Sangerinden og sangskriveren Julie Maria er på vej med sit trejde album, "Yaguar", der udkommer ultimo september. Singleforløberen "Evelyn" er netop udsendt og gæstes af Tim Christensen på guitar.

Julie Maria har produceret "Evelyn" sammen med Christoffer Møller (Saybia, Tim Christensen med flere) og SNE (Karen med flere). Da der manglede lidt guitar på sangen, ringede Christoffer til Tim Christensen, der med glæde lånte et par guitarriff til nummeret.
 
Sangen "Evelyn" er, ifølge Julie Marias pladeselskab Playground Music "historien om en ung kvinde, der har styrken til at skabe det liv, hun ønsker. Men hun er også en drømmer, og en dag banker virkeligheden på døren, og hun må tage kampen op. Hun lærer sin ensomhed at kende som en drivkraft, men også som en energi, der har sin pris. "Evelyn" findes i os alle, og hun udfordrer os til at fatte mod, gå efter vores længsler og søge eventyret, også selvom vi risikerer at lide nederlag..."

Julie Maria er i øvrigt datter af sangerinden Mona Larsen (nuværende jazzsangerinde og eks-Halberg/Larsen, som i øvrigt blev gendannet på årets udgave af Danmarks Smukkeste Festival for en enkelt sang.) Hun debuterede i 2004 med det engelsksprogede album "Beautiful Minor", som i 2007 blev fulgt op af det dansksprogede "På Kanten Af Virkeligheden", hvorfra et remix af "Også Om Dagen" blev et stort radiohit, ligesom albummet rummede Steffen Brandt-duetten "At Elske Dig".

"Yaguar" adskillier sig fra Julie Marias tidligere album ved at rumme en skarpere kant i form af SNEs elektroniske beats og Christoffer Møllers evne for storladne, klassiske arrangementer.
 
Albummet byder ud over gæsteoptræden fra Tim Christensen også på besøg fra Mads Langer på "Forbandet Stille".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA