x

Mew topper hitlisten

Mew topper hitlisten

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister inden for album, downloads, ringetoner og meget mere. Ikke helt overraskende går Mews nye, massivt anmelderroste album med den nærmest udmattende titel "No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away" direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten.

Ellers er der vanen tro i sensommeren ikke de store bevægelser på hitlisten. Eneste nyhed er White Lies og deres debutalbum "To Lose My Life...", der går ind som nummer 15. Muligvis forårsaget af deres nylige besøg i Herning som opvarmning for Coldplay.

Hitlisten har også et par re-entries. Tro det eller ej, men Michael Jackson og hans "The Collection" var faktisk ude af top 40 i sidste uge - man må gå ud fra, at den femdobbelte cd har været udsolgt i en kort periode - men nu er den tilbage som nummer 2.

Derudover vender to gamle garvede gutter tilbage, Bob Dylan og hans "Together Through Life" på plads nummer 31 og Leonard Cohen og hans "Live In London" på plads nummer 33.

På download-hitlisten finder vi en ny nummer 1, Black Eyed Peas' og deres "I Gotta Feeling", som dog har ligget seks uger på hitlisten. Burhan G og "Jeg Vil Have Dig For Mig Selv" er ny som nummer 13 og Jay-Z ny på 27.-pladsen med "Run This Town". I bunden af top 40 har fire nyheder sneget sig ind: Tinchy Strider og N-Dubz med "Number 1" på plads nummer 37 efterfulgt af Pussycat Dolls med "Hush, Hush, Hush, Hush" (nummer 38), The Raveonettes med "Last Dance" (nummer 39) og Green Day med "21 Guns" (nummer 40).

Se hele hitlisten her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA