x

Simple Minds kommer til København

Simple Minds kommer til København

Simple Minds udsendte tidligere på året "Graffiti Soul", der var en tilbagevenden til nogle af de værdier, der gjorde dem til et millionsælgende band midt i 80'erne. Efterfølgende gav de en koncert i Horsens, og til november er der så mulighed for københavnerne til at opleve den skotske kvartet.

Bandet debuterede i 1979 med albummet "Life In A Day", men det egentlige gennembrud kom først nogle år senere, hvor pladen "New Gold Dream (81/82/83/84)" gik top fem i England, og de efterfølgende tre udgivelser alle røg helt til tops på hitlisten. I samme periode toppede bandet singlehitlisterne verden over med sangen "Don't You (Forget About Me)", der er taget fra soundtracket til filmen "The Breakfast Club".

Storhedstiden strakte sig ind i 90'erne, og efter nogle lidt magre år har gruppen nu fået et comeback med albummet "Graffiti Soul", der er gruppens første engelske top ti udgivelse i 14 år. Det kan skyldes, at gruppen er vendt tilbage til en mere guitardreven lyd, der blev til i det walisiske studie, hvor gruppen indspillede nogle af deres tidligste udgivelser.

Simple Minds kan opleves søndag 22. november i Falconer Salen, og billetsalget starter mandag 14. september klokken 11, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA