x

Michael Jackson forsvarer sig på ny hjemmeside

Michael Jackson forsvarer sig på ny hjemmeside

Som svar på sidste uges anklage om misbrug af mindreårige har Michael Jackson oprettet en ny hjemmeside, http://www.mjnews.us, hvor han vil kommentere en del af de mange anklager og rygter. Jackson skriver bl.a.:

"Som I ved, er anklagerne rettet mod mig for nylig forfærdelig alvorlige. De er imidlertid baseret på en stor løgn. Dette vil blive vist i retten (...) Fordi anklagerne er så alvorlige, håber jeg, I alle vil forstå, at jeg, på råd fra mine advokater, vil blive begrænset i, hvad jeg kan sige om situationen. (...) Ethvert udsagn, der ikke figurerer på denne hjemmeside, skal betragtes som uautoriseret. Gør klogt i at være skeptisk over for nogle af de folk, som ifølge pressen er mine venner, talspersoner og advokater. Med få undtagelser fylder de fleste bare et hul i vores kultur, der forveksler synlighed med indsigt. (...) Vi vil føre vores sag i retten, ikke i medierne."

Jackson kommer for retten i Santa Barbara, Californien, til januar. På billedet ses Jacksons foto i det lokale politis arkiv over mistænkte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA