Nyhed

Gratis koncert på Rådhuspladsen

Flere danske musikere, heriblandt Rasmus Seebach, Bryan Rice og IdaAida, stiller op på Københavns Rådhusplads i næste uge

Det er i anledning af event- og promotionbureauet Goodwills ti-års jubilæum, at der kan opleve flere gratis koncerter på Rådhuspladsen i København i næste uge. Eventen kommer til at hedde Nordlys09, og foruden et pænt opbud af danske musikere vil der være flere happenings, arrangeret af Goodwill selv.

Blandt de optrædende vil være blandet andet være: Joey Moe, Morten Breum, Rasmus Seebach, Dj Alligator, Bryan Rice, Nanna, IdaAida, Dj Dex feat. Kathy, Sukkerchok, Faggot Fairys, Kato og Morten Hampenberg.

Udover musikken lover arrangørerne som nævnt forskellige happenings. Blandt andet et kig på fremtidens barmiljø, samt  en noget speciel måde at lave logoer på: Med vand. Ifølge Goodwill selv bliver det "årets medieevent i Danmark".


Hele arrangementet spænder over seks timer, så der bliver rig mulighed for at få set og hørt lidt af hvert. Det løber af stablen onsdag den 21. oktober fra klokken 18.00 til 00.00, og der er gratis adgang.

ANNONCE