x

Playground Music henter Karen og Julie Maria til ti-års jubilæumsfest

Playground Music henter Karen og Julie Maria til ti-års jubilæumsfest

Playground Records har udgivet en stor mængde af det sidste årtis største danske navne. Natasja, Veto, Mew, Swan Lee..., ja listen er næsten for lang til at gentage her. Nu fylder pladeselskabet ti år, og i den forbindelse holder de en stor fest i Copenhagen Jazzhouse, hvor de har hentet to af deres album-aktuelle stjerner til at synge for gæsterne, samt en af bagmændende for den årlige festival Stella Polaris, dj'en Kalle B, der skal spille til efterfesten.

Julie Maria og Karen har begge udgivet deres tredje albums hos Playground Records i år, og især Julie Marias nye udspil er blevet tiljublet af anmelderne, og det er bestemt ikke upassende, at de to pop-divaer slåes stort op som hovednavne: Der skulle være rigeligt at glæde sig til.

Det lyder nu ikke til, at det er alt, hvad Late Night Special har at byde på. Der loves et par særlige musikalske overraskelser, og så må vi ikke glemme, at Kalle B, en af Danmarks mest rutinerede chill-out djs, skal vende plader, når liveoptræderne er ovre. Som om man behøvede yderligere opfordring til at møde op, loves der også både mad, samt øl til dem der møder først op.

Playground Records siger selv om Late Night Special:

"Vi har besluttet at fejre vores 10 års jubilæum med en fest - og du skal komme! (...) Musikalsk bliver du forført af Julie Maria og Karen - og senere tager Kalle B over - og så er der dømt fest... og vi tager ikke nej for et svar ..."

Alt i alt tegner det til at blive en underholdende aften i godt selskab. Late Night Special finder sted torsdag den 22. oktober fra klokken 19.00, og billetter kan købes via GAFFA LIVE.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA